Hindbærsnitter - et underkendt stykke bagværk

Hindbærnydelse i Herlev

Anmeldt den 26/6 2008 af Snittemesteren

Art Bakery
Hjortespringvej 83
2730 Herlev

Der er kommet en ny bager i Herlev - eller rettere end tidligere bager er gået på pension og har overladt sit bageri til en yngre model ved navn Nick Larsen. Nick er ikke bare bager - han er kunstbager og har derfor kaldt sit bageri for intet mindre end Art Bakery.

Det var derfor med ret store forventninger at der blev indkøbt en hindbærsnitte i dette nye bageri og jeg må indrømme at de blev indfriet. Snitten var i sin form dog ikke optimal. Jeg har aldrig helt forstået ideen med at skære sine trapezoide snitter ligebenede fremfor den korrekte parallellogramform. Til gengæld lå krymlen fint over snitten. Smagen var til gengæld himmelsk og her åbenbarer det sig at det bestemt ikke er ligemeget hvilke råvarer man bruger. Om Nick Larsen anvender en særlige Art Raspberry ved jeg ikke, men frugtlaqet havde en helt særlige friskhed som passede perfekt til krumme og glasur. Samtidig var glasuren tydeligvis lavet af flormelis og der var kun brugt et ganske tyndt men dog dækkende lag af denne.

Endelig havde snitten en perfekt konsistens. Den smeltede på tungen men var tør i posen og det er netop det der karakteriserer en god snitte. Kun formen og en betjening der til trods for at den var venlig var lidt for forretningsagtig og ikke kunne oplyse nærmere om snitten trækker lidt ned og vi ender derfor på 5 krymler til den nye snitteoase i Herlev.

[Tilbage til oversigten over anmeldelser]

Forside
Snittens Anatomi
Snitte-Snak
Anmeldelser
Extrem Snitte
Snittejokes
Opskrifter
Gæstebog
Om hindbærsnitten.dk


Copyright Maltex Webdesign Sidetoppen