Hindbærsnitter - et underkendt stykke bagværk

Sød sukkerbid

Anmeldt den 9/9 2005 af Snittemesteren

Sølvgades Konditori
Sønder Boulevard 57
1720 København V

Denne dags hindbærsnitteindkøb startede ikke godt - slet ikke. Snitten blev købt af en sød pige af anden etnisk herkomst en dansk. Til trods for hendes fine sprog var hun endnu ikke klar til at udfylde den store opgave det er at række tørkagens limosine over disken. Bevares - der er mange steder hvor de stakkels ansatte i bagerier og konditorier slet ikke kender navnene på deres brød og kager og da slet ikke kan svare på hvornår snitterne blev bagt - men det er desværre ingen undskyldning. Måske skulle man begynde at rejse et folkekrav for at det skal være muligt at læse til bagerjomfru på universitetet og bede om at der bliver ansættelsesstop for alle uden mindst en bachelor i bagværk...

Anyways fortsatte indkøbet af dagens kafe desværre ikke bedre. Udseendet var umiddelbart fint, men allerede efter første bid blev en graverende fejl afsløret: Glasurlaget var alt for tykt. Den gode kombination af sukker og brød blev altså ikke opfyldt og man blev i stedet efterladt med en hvinen i tænderne.

Heldigvis har Snittemesteren mange erfaringer med sukker og søde sager og det lykkedes således at ignorere overdosen og koncentrere sig om resten af kagen. Her var intet at tage fejl af. En perfekt tørhed og et lag hindbærsnask i den hele rette tykkelse. Dette sammen med snittens helt perfekte form og flotte anvendelse af krymmel giver i alt et meget lille ottetal til Sølvgades Konditori.

[Tilbage til oversigten over anmeldelser]

Forside
Snittens Anatomi
Snitte-Snak
Anmeldelser
Extrem Snitte
Snittejokes
Opskrifter
Gæstebog
Om hindbærsnitten.dk


Copyright Maltex Webdesign Sidetoppen