Hindbærsnitter - et underkendt stykke bagværk

Dobbeltdækkersnitte

Der er ingen tvivl. En rigtig hindbærsnitte består af to lag "krumme" med et lag hindbærsyltetøj, men Kasper i Horsens efterlyser en dobbeltdækkersnitte med 3-lag.

Jeg efterlyser snitter med 3.lag dej, de er ikke til at opdrive, vores eneste bager der kunne tilbyde dette fine produkt er gået på pension, uden noget til at overtage.

Jeg har læst og søgt på jeres side, der er ingen der hæfter sig ved om der er 2, eller 3 lag….de anmeldelser hvor til der er billede ser det ud til at der udelukkende er tale om 2 lags……er der ingen der kan hjælpe mig med adressen på en bager der laver disse fine kager med 3 lag??????

Hilsen Kasper fra Horsens

Her hos hindbærsnitten.dk har vi aldrig mødt et sådant monster, men vil da gerne høre fra dig kære læser om du har kendskab til en 3-lags monster-dobbeltdækker-snitte.

Forside
Snittens Anatomi
Snitte-Snak
• Min snittehistorie
• Allan Olsen i Gaffa
• Kenneths Snittebryllup
• Citatsamlingen
• Gode råd fra Allan
• Snittevarianter
• Snittesang
• Dobbeltdækkersnitte
• Snitter i Information
• Webersnitter
• Ekstra Bladet
• Arkiv
Anmeldelser
Extrem Snitte
Snittejokes
Opskrifter
Gæstebog
Om hindbærsnitten.dk


Copyright Maltex Webdesign Sidetoppen