Hindbærsnitter - et underkendt stykke bagværk

Snitter med chokolade

Anmeldt den 9/11 2008 af Snittemesteren

Lagkagehuset City
Vesterbrogade 4A
1630 København V

Lad det være sagt med det samme: Nej det er faktisk ikke nogen god ide. Altså at putte chokolade på snitten. Det så ellers flot ud, da man som reklamestunt havde overtalt Lagkagehuset til at lave en plade snitter hvor tivolikrymmel var udskiftet med firmaets webadresse - meget flot - men det kræver at en dygtig konditor får en ide til hvordan man kan skrive med krymmel eller lave en krymmelsmagende substans (gerne i flere farver) der kan skrives med.

Lagkagehuset har tidligere fået en rimelig god anmeldelse og de laver fine snitter. Disse snitter var endda bedre. God fast krumme, et nærmest perfekt bærlag der blev sat i kontrast til et glasurlag der ikke var for tyndt og ikke var for tykt. Snitten brækkede og krummede lige som en snitte skal og smagen var helt i top - hvis det altså ikke lige var fordi der bare er noget forkert i at få munden fyldt med chokoladesmag når man spiser snitter. Hver gang jeres anmelder fik bidt i en del af snitten med logochokoladen måtte nydelsen stoppe og en undren over hvad pokker der skete med smagen fyldte i stedet smagsløgsanalysen.

Konklusionen er klar: Snitter for sig og chokolade for sig. Det bliver til 3 krymmel for det gode forsøg og ideen, men havde snitten været uden ideer, logoer og webadresser havde den fået 4 eller måske endda 5 krymmel.

Tak til wog.gl for at stille snitter til rådighed for hindbærsnitten.dk og tak til Lagkagehuset for at turde kaste sig over et rent snitteeksperiment. Prøv endelig med eksperimenterne igen - men hold snitterne fra chokoladen...

[Tilbage til oversigten over anmeldelser]

Forside
Snittens Anatomi
Snitte-Snak
Anmeldelser
Extrem Snitte
Snittejokes
Opskrifter
Gæstebog
Om hindbærsnitten.dk


Copyright Maltex Webdesign Sidetoppen