Hindbærsnitter - et underkendt stykke bagværk

Lækker mundfuld i sommervarmen

Anmeldt den 20/6 2005 af Snittemesteren

Johansens Bageri
Tomsgaardsvej 77
2400 København NV

Det er en stor udfordring at præstere en snitte som selv i sommervarmen holder det rigtige forhold mellem tørkage og indre fugt. Samtidig er selv snittemesterens smagsløg mere til is (men vi savner en is der smager af hindbærsnitte - ideen er hermed givet videre til Frisko) når temperaturen sniger sig op over 25 grader. Disse forhold var dog ingen forhindring for den eminente hindbærsnitte fra bageriet på Tomsgårsvej.

Selve snitte var perfekt - skåret i let trapezform og med krymmelet fint fordelt over midten af det smukke hvide glasur (der i øvrigt havde den helt rigtige tykkelse). Smagen var nærmest himmelsk. Dej, hindbærfyld og sukker var ramt i den helt rigtige kombination og mængde og smagen fremstod som snitter bedst: Ikke for sød men stadig med en fuldstændig sikker kagefornemmelse der gjorde at man roligt kunne drikke sort kaffe til.

Det eneste lille minus (ud over varmen) var betjeningen, der til trods for at det var to søde damer, ikke helt behandlede det skønne bagværk med den rette respekt og nærmest kylede den i papirsposen.

[Tilbage til oversigten over anmeldelser]

Forside
Snittens Anatomi
Snitte-Snak
Anmeldelser
Extrem Snitte
Snittejokes
Opskrifter
Gæstebog
Om hindbærsnitten.dk


Copyright Maltex Webdesign Sidetoppen