Hindbærsnitter - et underkendt stykke bagværk

Krauls Snitter

Krauls Snitter som de blev serveret for os fra Krauls Snittehule et hemmeligt sted på Mols en herlig sommer (dengang sommeren var solrig og regn var noget man drømte om) er en særlig oplevelse. Snitten skal have det gode hjemmelavede (og let syrlige) hindbærsyltetøj og en fin hvid glasur - og så må den gerne nydes med en kop kaffe.

Snitteopskriften

250 gram blødt smør
250 gram sukker
500 gram hvedemel
3 æg
1 glas hindbærmarmelade
Glasur af flormelis og vand
Kulørt krymmel

Smør og sukker røres sammen. Melet blandes i og samles så godt det kan. Æggene piskes sammen med en gaffel og kommes i dejen, der samles helt og deles i to lige store stykker.

Rul hver del ud på et et stykke bagepapir. Træk dejen over på pladen og bag i cirka 15 minutter i 200 grader varm ovn. Første plade smøres med marmelade og anden plade over. Fordel glasuren over og opdel i snitter mens de stadig er varme. Drys med krymmel. Snitterne bør køle af i fri luft så skorpen opnår den rigtige tørhed. Snitterne kan gemmes i kagedåsen hvis du ikke spiser dem alle med det samme.

Forside
Snittens Anatomi
Snitte-Snak
Anmeldelser
Extrem Snitte
Snittejokes
Opskrifter
• Krauls Snitter
• Camilla Plums Snitter
• Weber-snitter
Gæstebog
Om hindbærsnitten.dk


Copyright Maltex Webdesign Sidetoppen